&Made

3

En gedigen burgare mitt i Singapores shoppingdistrikt

Ta en paus from shoppandet på Singapores Orchard Road och kliv in i &Mades dinerdesignade lokaler. Burgarrestaurangen samarbetade inledningsvis med den trestjärnige Michelin-kocken Bruno Ménard, men drivs numera utan hans inflytande.

Om det har påverkat kvaliteten är svårt att säga, men burgarna är i alla fall välgjorda och håller hög kvalitet. Köttpucken av hängmörat kött serveras medium rare, och är saftig trots att den är lite väl rund och hög. Alla andra ingredienser håller också hög klass, men brödet hade inte värmts ett dugg och blev snabbt uppblött av alla köttsafter. Det känns som en amatörmiss.

Pommes fritesen går att få i flera olika varianter, bland annat örtsaltade eller med tryffelolja, något som singaporianerna verkligen gillar. Oljan var dock inte så smakrik, så extrakostnaden på ca 17 kronor var onödigt hög. Annars var det någorlunda prisvärt, och en burgare med pommes frites kostar runt 120 kronor.

In English

Despite the departure of Singapores 3 Michelin star darling Bruno Ménard, &Made gets most of its components right. The dry aged beef patty may be a bit high and round, but the medium rare burger still packs a juicy punch. The bread should have been heated though, and the extra cost of truffle fries should have resulted in them being more flavoursome. The location just off Orchard road is great though.

Adress

9 Scotts Road, Singapore

Mer information

Webbplats

Gilla och dela

Topplistor (Se samtliga topplistor här)

Socialt