Stockholm Burger Fest 2019

Stockholm Burger Fest 2019

Smålandstorget

Fredag 24/5 12.00 — 20.00
Lördag 25/5 12.00 — 20.00
Söndag 26/5 12.00 — 20.00

Stockholm Burger Fest återvänder den 24-26 maj 2019 för tre dagar av total burgarkärlek! Vår fjärde festival kommer att bli härligare än någonsin.

Arrangörer

Burgerdudes.se

Burgerdudes.se är Sveriges största burgarsajt med 350+ recensioner från hamburgerrestauranger från Sverige och hela världen!

Barrels Burgers & Beer

Barrels Burgers & Beer har restauranger i City, Gamla Stan och på Södermalm, och har snabbt blivit en favorit på Stockholms burgarscen!

Bleecker

Bleecker - Stockholm Burger Fest 2019

Bleecker var ju på plats i fjol med sina prisbelönta burgare som slog Stockholm med häpnad. Köerna ringlade sig långa, så i år packar de kylbilen full så att ännu fler besökare ska få njuta av deras spartanska mästerverk!

Bleecker serverar än en gång sin magiska Cheeseburger med hängmörat nötkött, krämig American Cheese, krispig lök och Bleeckers klassiska burgarsås – serverat i deras sesamtoppade burgarbröd. Den är vidunderligt god, och deras popularitet i fjol gick inte att ta miste på! Vi är verkligen superglada över att ha dem som våra gäster igen.

Bleecker finns på tre platser i London och rankas som en av världens absolut bästa burgarrestauranger. Och precis som förra året så kör vi hit alla deras ingredienser i en kylbil – inget fryst kött här inte!

Gasoline Grill

Gasoline Grill - Stockholm Burger Fest 2019

Gasoline Grill har tagit Danmark med storm de senaste åren, och deras burgare rankas som bland de bästa i världen av både Bloomberg och Burgerdudes.

Kungen av Köpenhamn kommer till årets Stockholm Burger Fest med sin Cheeseburger, som har ekologiskt kött, ekologisk ost, ekologiskt bröd samt ekologisk rödlök och pickles. Och så deras egen supergoda Gasoline-sås såklart! Vi åt den senast för bara några veckor sedan, och längtar redan till nästa tugga!

Gasoline Grill har fyra restauranger i Köpenhamn och är ett oumbärligt val nästa gång du är i Danmark. Vi är superstolta att ha dem som gäster på årets burgarfestival!

Brisket & Friends

Brisket & Friends - Stockholm Burger Fest 2019

Vi kan stolt berätta att BBQ-mästarna Brisket & friends kommer till årets burgarfestival! De vann bland annat Gulddraken förra året och öppnade nyss sitt andra smokehouse i Stockholm. Vi älskar deras sanslöst goda barbecuerätter och är verkligen jätteglada över att presentera dem som våra gäster.

Brisket & friends har tagit fram en härlig “Chopped Brisket Bun” till Stockholm Burger Fest 2019. Den innehåller hackad brisket, en aioli med rökt vitlök och en syrligt het redslaw, allt serverat i ett nybakat burgarbröd. Helt makalöst god, och en skön twist på vad en burgare kan vara.

Brisket & friends har två restauranger i Stockholm – en på Upplandsgatan 7 i City och en på Upplagsvägen 18 i Årsta. Denna månad kan du även äta deras kampanjburgare hos Barrels Burgers & Beer. Den är också supermumsig, och bör inte missas.

Barrels Burgers & Beer x Burgerdudes

Barrels Burgers & Beer x Burgerdudes - Stockholm Burger Fest 2019

En upphottad festivalklassiker: “The Burgerdude: Festival Edition” av Barrels Burgers & Beer och Burgerdudes.

The Burgerdude: Festival Edition är en krämigt smakrik och het miniburgare med 100 % svenskt kött, ekologisk burgarcheddar och emmentalerost, inlagd röd chili och en fantastiskt eldig majonnäs med avokado och bacon. Den livar verkligen upp smaklökarna, och passar perfekt på årets burgarfestival. Vi längtar efter att ni ska få äta den.

Media

Sponsorer

Jarritos Nordic, Ginger Joe, Menigo, Spaten, Goose Island, Väddö Gårdsmejeri, Scan, McCain, fritz-kola, Trivec, Nets, Project Access och Pembroke.