Stockholm Burger Fest 2024
6-8 juni 2024
Tor-Lör 12-22

Burgare i världsklass i centrala Stockholm

Huvudsponsor

När det gäller sås så måste det bara vara Heinz! Du känner såklart till Heinz klassiska ketchup, men missa inte deras utsökt krämiga Heinz [Seriously] Good Mayonnaise! Kom och träffa Heinz-teamet på Stockholm Burger Fest 2024 för att upptäcka mer om Heinz fantastiska majonnäs.

Hos Heinz står konsumenten alltid i centrum. Let's Make Life Delicious innebär ett kontinuerligt arbete med att utveckla nya och ikoniska livsmedels- och dryckesvarumärken på en global nivå.

Som ett av världens största livsmedels- och dryckesföretag inser Heinz vikten av att skapa en mer hållbar värld, från fröet i jorden till flaskan på bordet. De ser sitt åtagande att göra ett hållbart och etiskt avtryck, samtidigt som de tillhandahåller hälsosamma och ansvarsfulla livsmedel.

@Heinz_Sverige #ItHasToBeHeinz

Maten

Hundred Burgers (Spanien)

Hundred Burgers serverar en av världens bästa burgare just nu, och nu är det upp till bevis på Stockholm Burger Fest 2024. De kommer att flyga upp alla sina ingredienser – inklusive deras himmelska hängmörade Rubia Gallega-kött och makalösa milk buns – hela vägen från Spanien för att servera sin prisbelönta Smashed Singular. Den innehåller hängmörat kött, american cheese, karamelliserad lök, camembert crème och bbq-sås, och är så god att klockorna stannar. Det här är första gången Hundred Burgers lämnar Spanien, och om du älskar hamburgare så får du bara inte missa deras premiärbesök i Sverige!

Goldies (Tyskland)

Goldies smashar Tysklands bästa burgare, och serverar ”The Best Bad Food in Town” i både Berlin och Frankfurt. Efter förra årets succé på Stockholm Burger Fest gör de en storstilad comeback och återvänder till Sverige med sin senaste burgare! Deras 7th Street Burger innehåller löksmashat kött, american cheese, pickles, stekt hackad lök och en specialsås med Heinz [Seriously] Good Mayonnaise, serverad i en härlig potato roll. Det här är en sann smaksensation som du bara inte får missa!

Burgerdudes

På Stockholm Burger Fest 2024 bjuder Barrels och Burgerdudes in till fest med en somrigt fräsch burgare med massor av smak! Vår burgare innehåller prisbelönt hängmörat kött, burgarcheddar, hackad lök, pickles, picklad chili och en sensationell burgardressing med Heinz [Seriously] Good Mayonnaise, insvept i barrels nybakade burgarbröd. Nytt möter klassiskt för en helt fenomenal festivalburgare!

Pommes frites Från McCain

Det finns ju inget tillbehör som passar bättre till en burgare än pommes frites. Och under Stockholm Burger Fest 2024 serverar vi givetvis krispiga pommes frites från McCain som friterats härligt gyllene och saltats varsamt. Komplettera med en dippsås från Heinz så är du i hamn.

Festivalöl

Apex Brewing Company brygger årets festivalöl på Stockholm Burger Fest 2024!

Apex Nova Pale Ale (5,0%) med Citra och Nelson Sauvin har bryggts i en superlimiterad batch med ett begränsat antal fat. Finns bara på Stockholm Burger Fest 2024!

Det här är en härligt fruktig pale ale med toner av fläder och krusbär (givetvis med Apex tydliga humlemarkering trots att den är lite lättare) som för tankarna till soliga sommardagar och Sveriges bästa burgarfestival.

Apex Brewing Company är ett hyllat mikrobryggeri som låter humlen stå i centrum, med fruktiga, fräsch och intensivt humlearomatisk öl.

Information

6-8 juni 2024

Stockholm Burger Fest 2024 blir en tredagarsfestival som anordnas den 6-8 juni (torsdag-lördag) utanför Barrels City (Smålandsgatan 22) i centrala Stockholm. Sveriges första och största hamburgerfestival anordnas av Burgerdudes och Barrels Burgers & Beer. Årets huvudsponsor är Heinz. Deltagande gäster är Hundred Burgers [Spanien], Goldies [Tyskland] och Barrels & Burgerdudes [Sverige]. Och så har vi såklart krispigt nyfriterade pommes frites från McCain med grymma dipsåser från Heinz!

Sả här fungerar det

1

Köp mat-och dryckesbiljetter i en av kassorna. Det finns två kassor pả området.

2

Det finns dryckesbås vid kassorna. Här byter du din dryckesbiljett mot motsvarande dricka.

3

Du hittar burgarna i mitten av området. Varje burgare har sin respektive kö, sả se till att du stảr rätt. Du byter en burgarbiljett mot en valfri burgare. Och pommesen hittar du bakom burgarbåsen eller samtidigt som du hämtar dina burgare.

VIP-Biljetter

Köp en VIP-biljett till Stockholm Burger Fest 2024 och njut av hela festivalmenyn – en hel timme före alla andra. Skippa folkmassorna och få hela måltiden serverad på en gång (i stället för att köa till varje burgare).

Succén “Mitt på dagen-VIP” är tillbaka (15.00-17.00), för dig som vill uppleva festivalkänslan under ordinarie öppettider och ändå få alla burgare serverat på ett bräde!

I priset ingår alla de tre unika festivalburgarna från Hundred Burgers, Goldies och Burgerdudes X Barrels, samt pommes frites och en läsk.

Köp VIP-biljetter

Sponsorer


Vanliga frågor

Var och när anordnas Stockholm Burger Fest 2024?

Festivalen anordnas på torget utanför Barrels City, ett stenkast ifrån Kungsträdgården och Norrmalmstorg (Smålandsgatan 22). Datumen är torsdag 6 juni till lördag 8 juni.

Vilka öppettider har festivalen?

Torsdag 12-23, fredag 12-23 samt lördag 12-23. VIP-insläpp en timme före öppning (köp VIP-biljetter). Med förbehåll för ändringar. Observera att burgarna från våra internationella gäster kan sälja slut framåt slutet av varje dag!

Kostar det något att komma in på festivalen?

Nej, inträdet är gratis.

Kommer det att finnas vegetariska och veganska burgare?

Ja, på Barrels restaurang i anslutning till festivalområdet kommer man att kunna beställa deras veganska burgare. Vi serverar även pommes frites.

Kommer det att finnas tillbehör?

Ja, vi kommer även att servera nyfriterade pommes frites från McCain.

Kommer det att finnas glutenfria alternativ?

Festivalburgaren från Barrels X Burgerdudes kan fås med glutenfritt bröd.

Har ni vidtagit åtgärder för att korta köerna i år?

Ja! Vi kommer att ha ett VIP-insläpp en timme innan öppning varje dag samt även en "Mitt på dagen-VIP" (Köp VIP-biljetter). Vi jobbar kontinuerligt med att effektivisera betalningen och organisationen av köerna.

Hur stora är burgarna och vad kostar de?

Vi vill att folk ska kunna testa flera olika festivalburgare eftersom de är unika för Stockholm Burger Fest. Så därför är de lite mindre. Burgarna innehåller ca 100 gram kött (beroende på restaurang) och kostar 105 kronor styck.

Hur fungerar VIP-inträdet?

Köp en VIP-biljett och njut av alla tre festivalburgare – en hel timme före alla andra. Skippa folkmassorna och få hela måltiden serverad på en gång (i stället för att köa till varje burgare). I priset ingår de tre unika festivalburgarna från Hundred Burgers, Goldies och Barrels X Burgerdudes samt en valfri läsk och pommes frites. Vi släpper ett väldigt begränsat antal VIP-biljetter till varje dag, och biljetten gäller enbart för den dagen och tidpunkten du har valt*. Självklart får du stanna kvar på festivalen så länge du vill när vi öppnar för allmänheten.

Observera att det krävs en VIP-biljett per person. Barn får givetvis följa med, men flera vuxna kan inte dela på ett VIP-inträde.

*Med förbehåll för ändringar. Om öppettiderna skulle ändras så meddelar vi detta via våra sociala medier. VIP-insläppet kommer i alla fall alltid att vara före de ordinarie öppettiderna.

Hur fungerar "Mitt på dagen-VIP"?

Fjolårets succé med "Mitt på dagen-VIP" återvänder! Köp en biljett och kom (när du vill) mellan 15-17 på torsdag, fredag eller lördag och slipp köa till varje burgare (eller för att komma in). Prata bara med en entrévärd på plats under VIP-timmarna så tar vi hand om dig!

I priset ingår de tre unika festivalburgarna från Hundred Burgers, Goldies och Barrels X Burgerdudes samt en valfri läsk och pommes frites. Vi släpper ett väldigt begränsat antal VIP-biljetter till varje dag, och biljetten gäller enbart för den dagen och tidsspannet du har valt. Självklart får du stanna kvar på festivalen så länge du vill.

Kan man betala med kontanter?

Nej, Stockholm Burger Fest är kontantfri. Endast kortbetalning gäller.

Är evenemanget familjevänligt?

Ja, alkoholförsäljning kommer dock förekomma på området (ta med legitimation om du vill köpa alkohol).

Är hundar tillåtna?

Ja, tänk dock på att det kommer att vara mycket folk.

Arrangörer

Burgerdudes

Burgerdudes är världens största webbplats för burgare med 809 recensioner från världens alla hörn. Detta har gjort dem till Sveriges ledande experter på burgare.

Barrels Burgers & Beer

Barrels Burgers & Beer är en av Sveriges mest prisbelönta, välkända och välrenommerade restauranger med fokus på gourmetburgare.