Crazy Good Kitchen

Crazy 'Merica

1 4 5
Skriven av
Foto: Double Trouble från Crazy Good Kitchen.

Crazy Good Kitchen öppnade sin första restaurang under 2017 i Malden, Massachusetts, och sedan dess har de expanderat till närliggande Salem och Boston samt även till Miami i Florida. Vi passade på att besöka dem när vi var i Boston, där vi möttes av en meny med fem smashburgare och massor av kycklingrätter och sides. Vi beställde en ’Merica Style med dubbel ost, stekt lök, pickles och något de kallade ”better than ketchup” för 14 USD (135 kronor), samt en Double Trouble med dubbel ost, äppelrökt bacon, picklad lök och brynt smör-majonnäs för 16 USD (150 kronor). Vi valde att dubbla båda burgarna, vilket kostade 5 USD (50 kronor) extra per puck. Dessutom beställde vi in Buffalo Chicken Fries – pommes frites toppade med friterad kyckling, persilja och ranchdressing – för 14 USD (135 kronor).

Våra burgare var otroligt maffiga, men vi var ändå nöjda med valet av dubbla köttpuckar då ration mellan kött och bröd. Köttet var dessutom supermört och saftigt med en rejäl stekyta. Det stora brödet smakade gott, men hade tjänat på att rostas mer då det hade svårt att hålla ihop under hela måltiden. ’Merica Style var en riktigt schysst cheeseburgare, med en härlig balans mellan alla smaker och texturer. Deras ketchupersättare smakade som en lite vuxnare hamburgerdressing, vilket vi gillade. Double Trouble kändes som en hyllning till Bacon Butter Burger från Burger & Beyond i London, och var god men inte i nivå med originalet. Baconet smakade gott men borde ha varit krispigare, och vi hade gärna sett mer av brynt smör-majonnäsen för smakens och krämighetens skull. Pommes fritesen var lite enkla i sig, så valet att lägga till toppings var utmärkt då den friterade kycklingen höll väldigt hög klass.

Överlag serverar Crazy Good Kitchen riktigt goda och generösa burgare, vi hoppas bara att de hittar ett bröd som matchar innehållet bättre.

In English

Crazy Good Kitchen opened their first restaurant in Malden, Massachusetts, in 2017, and have since expanded to nearby Salem and Boston, as well as Miami, Florida. We took the opportunity to visit them when we were in Boston, where we were greeted by their menu featuring five smash burgers and lots of chicken dishes and sides. We ordered a ’Merica Style with double american cheese, griddled onions, pickles and something called ‘better than ketchup’ for 14 USD, as well as a Double Trouble with double american cheese, applewood-smoked bacon, pickled onions and a burnt butter mayo for 16 USD. We upgraded both burgers to double patties, which cost an extra 5 USD per patty. We also ordered Buffalo Chicken Fries – french fries topped with fried chicken, parsley and ranch dressing – for 14 USD.

Our burgers were huge, but we were still happy with our choice of double patties as the beef to bun ratio was just right. The meat was also super tender and juicy with a nice crust. The large bun was tasty, but could have benefited from being toasted more as it struggled to hold together throughout the meal. ’Merica Style was a really nice cheeseburger, with a great balance of flavours and textures. Their ketchup substitute tasted like a slightly more grown-up burger sauce, which we liked. Double Trouble felt like a tribute to the Bacon Butter Burger from Burger & Beyond in London, and was nice but not on par with the original. The bacon was alright, but should have been crispier, and we would have liked to see more of the burnt butter mayo for more flavour and creaminess. The french fries were a little plain on their own, so the choice to add toppings was excellent made and really elevated them – especially since the fried chicken was very good.

Overall, Crazy Good Kitchen serve nice and generous burgers, we just hope they soon find a bun that matches the other ingredients better.

Adress

Se deras webbplats för samtliga adresser, Boston, Malden, Miami, Salem USA

Mer information

Topplistor

Sociala medier