Integritetspolicy

Senast uppdaterad 04 januari 2024

Integritetspolicy

Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar din personliga information på Burgerdudes. Vi värnar om din integritet och strävar efter att säkerställa att din personliga information behandlas på ett ansvarsfullt sätt enligt tillämpliga lagar och regler.

Insamlad information

Vi samlar in personlig information när du frivilligt lämnar den till oss, såsom namn, kontaktinformation, e-postadress och annan information du väljer att dela med oss via formulär på vår webbplats eller på annat sätt i samband med vår verksamhet.

Användning av information

Den information vi samlar in kan användas för att:

  • Tillhandahålla de tjänster eller produkter du begär
  • Anpassa och förbättra användarupplevelsen
  • Analysera användningen av våra tjänster för att förbättra och anpassa dem efter behoven hos våra användare

Skydd av information

Vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information mot obehörig åtkomst, ändring, spridning eller förstörelse.

Delning av information

Vi delar inte din personliga information med tredje part utan ditt samtycke, förutom i situationer där det krävs enligt lag eller för att skydda våra rättigheter, egendom eller säkerhet.

Cookies och spårningstekniker

Vi kan använda cookies eller liknande spårningstekniker för att förbättra användarupplevelsen på vår webbplats. Genom att använda vår webbplats samtycker du till användningen av dessa tekniker.

Ändringar i integritetspolicyn

Denna integritetspolicy kan komma att uppdateras då och då. Eventuella ändringar kommer att publiceras på denna sida och träder i kraft så snart de publiceras.

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar om vår integritetspolicy är du välkommen att kontakta oss via info@burgerdudes.se.

Sociala medier