Projekt och samarbeten

Vi gör burgarkulturen i Sverige mer spännande

Vi startade Burgerdudes 2014, och sedan dess så har Sveriges burgarscen vuxit sig imponerande stark. De bästa burgarna serveras inte längre bara på mytomspunna storstadshak med långa köer, utan finns numera över hela landet. Vi hjälper själva till att driva utvecklingen framåt med allt från våra burgarfestivaler med internationella gäster till roliga restaurangsamarbeten och andra spännande projekt. Nedan har vi samlat ett urval av de event och samarbeten som vi har genomfört genom åren.

Vi letar hela tiden efter nya sätt att driva den svenska burgarkulturen framåt och göra den ännu bättre. Och som Sveriges största burgarsajt har vi många års erfarenhet inom marknadsföring, utbildning samt koncept- och receptutveckling.

Har du några kul idéer och projekt som du tror kan passa oss? Använd kontaktformuläret som finns under Kontakta oss eller maila oss på info@burgerdudes.se.

Observera att vi inte gör månadssamarbeten med hamburgerrestauranger förrän vi har recenserat dem. Alla månadsburgare vi har designat och marknadsfört är alltså med restauranger som vi redan har recenserat och vill lyfta.

För information vänligen läs vår samarbetspolicy.

Reklamkampanjer & marknadsföring

Vi arbetar med produkter och varumärken som vi verkligen tycker om, både genom att skapa innehåll och att hjälpa att sprida det. Kolla in ett urval av dessa uppdrag här nedan.

Stockholm Burger Fest

Vi ligger bakom Stockholms enda burgarfestival – Stockholm Burger Fest – som vi har anordnat sedan 2016. Festivalen har blivit större, bättre och roligare för varje år med några av världens bästa burgarhak som gäster – bland annat Bleecker och Eat Lagom från London och Gasoline Grill från Köpenhamn.

Sociala medier