Burgerdudes X The Border: The Dry-Aged Burger

Smakrik kampanjburgare med hängmörat kött på The Border: Burgers vs. Burritos under oktober 2019

25 september 2019
Burgerdudes X The Border: The Dry-Aged Burger

Det är ingen hemlighet att vi på Burgerdudes älskar hamburgare med hängmörat kött. Trenden har varit stark i både USA och England en längre tid, men det har varit svårt att få tag på högkvalitativt kött som har hängmörats riktigt länge här i Sverige. Vi vill ju att fler personer ska få uppleva den där riktigt djupa köttsmaken som vi har förälskat oss i, och därför känns det superroligt att äntligen få presentera Burgerdudes X The Border: The Dry-Aged Burger – vår kampanjburgare som serveras på The Border: Burgers vs. Burritos båda restauranger i Stockholm under hela oktober 2019.

Burgerdudes X The Border: The Dry-Aged Burger innehåller svensk högrev och bringa från Bjursunds Slakteri som har hängmörats i hela 20-30 dagar för att maxa smakerna. Den innehåller även dubbla skivor ekologisk burgarcheddar från Väddö Gårdsmejeri, majonnäs med rostad vitlök, picklad gul lök och sallad, och serveras i ett nybakat bröd från Bröd & Salt.

Vi har medvetet valt bara några få ingredienser som samarbetar för att verkligen lyfta det supersaftiga och otroligt smakrika köttet. Majonnäsen och cheddarosten bidrar med en krämig lenhet medan den picklade löken bryter igenom och balanserar alla de andra intensiva smakerna.

The Border: Burgers vs. Burritos har två restauranger i Stockholm; på Rutger Fuchsgatan 3 på Södermalm (Skanstull) och det nyöppnade flaggskeppet på Hantverkargatan 36 på Kungsholmen (Rådhuset). Vi ses där!

Topplistor

Sociala medier