Meny-takeover för Bastard Burgers 2017

Fyra signaturburgare på Bastard Burgers två restauranger under en månad

Bastard Burgers är idag Sveriges största och bästa gourmetburgarkedja, men när vi samarbetade med dem för första gången under augusti 2017 så hade de bara två restauranger – en i Uppsala och en i Luleå. Det här var första gången vi skapade signaturburgare åt en restaurang utanför Stockholm, och vi slog på stora trumman med inte mindre än fyra olika hamburgare; en från varje redaktionsmedlem. Det var Pigzilla från Linus, T. Rex från Toby, vegetariska De La Seoul från Marcus och The Hot John från John. Läs mer om dem nedan. Både Pigzilla och T. Rex återvände sedan i remixade versioner i vår meny-takeover för Bastard Burgers 2018.


Pigzilla av Linus Josephson: En grisfest utan dess like. Baconsylt, bacon, 2 x cheddar och finkrossade potatischips.

T. Rex av Toby Lee: En rökig burgare med extra allt. Bacon, Eld & Lågor-barbecuesås, cheddar, inlagd röd chili, hackad gul lök, majonnäs och krispsallad.

De La Seoul av Marcus Sjöström: En vegetarisk burgare med koreanska smaker. Bulgogimarinerad Oumph, gochujang (koreansk chilisås), dillpickles, hackad silverlök och majonnäs.

The Hot John av John Wästerlund: En het burgare som tar med dina smaklökar på ett äventyr. Jalapeño-majonnäs, tabasco, 2 x cheddar och hackad silverlök.

Sociala medier