Haga Grill & Burgers

Det är inte bara gorgonzolan som luktar

1 1 5
Skriven av
Uppdaterad 11 april 2017
Haga Grill & Burgers

Haga Grill & Burgers har stängt sin verksamhet.

Uppdatering: Haga Grill & Burgers har nu stängt för gott.

Haga Grill & Burgers ligger på Hagagatan vid norra delen av Sveavägen i Stockholm. Det tog en stund att hitta rätt eftersom de delar ingång med ett gym – något som ledde till ett större problem: lokalen var nämligen fylld av den starka och hemska lukten av fotsvett från alla skor som stod utställda i gymentrén mellan dörren och restaurangen. Det är nog lätt för personalen att bli van vid lukten, men den hör verkligen inte hemma i en restaurangmiljö.

Den varierade menyn har många olika tillbehör på burgarna, dock utan att ha någon av de riktigt klassiska varianterna – som en vanlig ost- och baconburgare. Däremot finns intressanta ostar som parmesan, pecorino, västerbottensost och gorgonzola. Alla kostar 105 kronor utan tillbehör.

Vi beställde en burgare med gorgonzola och bacon, och själva burgaren var helt okej med ett dugligt bröd – trots att det var lite kallt på utsidan trots att det hade rostats på insidan. Köttet var bra stekt med god smak, men trots att den var så pass saftig att den dröp av köttsafter så var den konstigt nog rätt torr.

Sammanfattningsvis så serverar de en god burgare som skulle kunna få ett vettigt betyg, men lukten i lokalen tog all fokus och förstörde hela upplevelsen. Med en egen ingång skulle detta kunna åtgärdas, men som det är nu kan vi inte rekommendera ett besök.

In English

Haga Grill & Burgers may be a bit hard to find since they share their entrance with a gym. This poses a larger problem, namely that the sweaty shoes in the entrance area stink up the entire restaurant. If we solely focus on the burger we can say that they serve nice hamburgers with good meat and with many different types of cheeses. Sadly the smell makes it impossible to focus on the burger, and as long as this problem remains we can’t recommend a visit.

Adress

Hagagatan 31, Stockholm Sweden

Mer information

Topplistor

Sociala medier