Beef & Liberty

4

Bäst i Hong Kong och Shanghai

Beef & Liberty ligger bara ett stenkast från en av The Butchers Club-restaurangerna i Hong Kong, men skillnaden mellan dem i kvalitet är avsevärd.

Efter en kort hisstur öppnas dörrarna till den rymliga och stilrent inredda lokalen, och menyn som presenteras innehåller ett gediget burgar- och ölsortiment.

Här serveras en omsorgsfullt tillagad hamburgare, med en saftig och medium rare-stekt köttpuck som omfamnas av ett mjukfluffigt briochebröd. Rent baconmässigt är det här en fullträff, då den vanliga varianten är krispigt knaprig och baconsylten på Bacon Cheese-burgaren är ljuvligt sötsalt. Vi är till och med imponerade av dippsåsen till pommes fritesen. Den vegetariska kikärtsburgaren är dessvärre en hårdstekt besvikelse utan egentlig smak.

Prismässigt ligger Beef & Liberty något över genomsnittet, men den är klart värd det lilla extra om du befinner dig i Hong Kong eller Shanghai – och vår absoluta favorit i båda städerna.

In English

Beef & Liberty are located just around the corner from one of The Butcher Club's locations, but quality-wise they are miles apart. Fluffy buns enclose a juicy patty, and the bacon - both the regular bacon strips and the delectable bacon jam - is a real treat. This was definitely our favourite burger in Hong Kong.

Adress

23 Wing Fung Street, Hong Kong, Shanghai

Mer information

Webbplats

Gilla och dela

Topplistor (Se samtliga topplistor här)

Socialt