Stockholm Burger Fest 2024: Barrels x Burgerdudes

Exklusiv festivalburgare från Barrels och Burgerdudes

20 april 2024
Stockholm Burger Fest 2024: Barrels x Burgerdudes

Det serveras givetvis en exklusiv festivalburgare från Barrels Burgers & Beer och Burgerdudes på Stockholm Burger Fest 2024, precis som alla andra år. Vi presenterar vår fenomenala festivalburgare inom kort, men kan lova att den är gjord med Heinz [Seriously] Good Mayonnaise och att den kommer att bli somrigt god. Vi berättar mer om burgaren, VIP-insläpp, sponsorer och aktiviteter under veckorna som kommer. Och nästa vecka ska vi även presentera vår andra (och slutgiltiga) internationella gäst. Håll utkik här och på stockholmburgerfest.se!

Stockholm Burger Fest 2024 blir en tredagarsfestival som anordnas den 6-8 juni (torsdag-lördag) utanför Barrels City (Smålandsgatan 22) i centrala Stockholm. Sveriges första och största hamburgerfestival anordnas av Burgerdudes och Barrels Burgers & Beer. Årets huvudsponsor är Heinz. Deltagande gäster är Goldies [Tyskland], Barrels & Burgerdudes [Sverige] och en till internationell gäst [watch this space].

Inträdet är kostnadsfritt, men vi kommer även att släppa ett begränsat antal VIP-biljetter för dig som vill komma in före alla andra och njuta av alla burgarna på en gång.

Youtube-video

Topplistor

Sociala medier