Stockholm Burger Fest 2024: Hundred Burgers

En drömbokning

23 april 2024
Stockholm Burger Fest 2024: Hundred Burgers

Vår sista gäst på Stockholm Burger Fest 2024 är en riktig drömbokning! Hundred Burgers från Madrid och Valencia rankas som en av världens absolut bästa burgarrestauranger, och vi är så sanslöst stolta över att de lämnar Spanien för första gången för att servera sina burgare på vår festival. Alla ingredienser – inklusive det fenomenala hängmörade Rubia Gallega-köttet och deras magiska milk buns – kommer dessutom att flygas in till Stockholm från deras preppkök i Spanien. Det blir en helt otrolig och unik upplevelse som du inte får missa!

Vi berättar mer om alla festivalburgare snart, så håll utkik här och på www.stockholmburgerfest.se.

Inträdet är kostnadsfritt, men vi kommer även att släppa ett begränsat antal VIP-biljetter för dig som vill komma in före alla andra och njuta av alla burgarna på en gång. Mer information kommer strax!

Stockholm Burger Fest 2024 blir en tredagarsfestival som anordnas den 6-8 juni (torsdag-lördag) utanför Barrels City (Smålandsgatan 22) i centrala Stockholm. Sveriges första och största hamburgerfestival anordnas av Burgerdudes och Barrels Burgers & Beer. Årets huvudsponsor är Heinz. Deltagande gäster är Hundred Burgers [Spanien], Goldies [Tyskland] och Barrels & Burgerdudes [Sverige].

Youtube-video

Topplistor

Sociala medier