Kuma Kafe

En rejäl burgare i Osakas hamnkvarter

1 3 5
Skriven av
Kuma Kafe

Vid Osakako i Osakas hamnområde finns stadens högsta pariserhjul, stadens akvarium samt en restaurang som serverar en av stadens bästa burgare. Kuma Kafe drivs av en oerhört trevlig australiensisk man vid namn Paul, som även är den som snickrar ihop din mat. Personalen kan engelska, vilket är ett plus om du är i landet som glad turist.

Vi beställde en Kuma Burger och fick en rejäl hamburgare med ost, stekt lök, barbecuesås och grönsallad. Till det serverades örtkryddad pommes frites på en full tallrik. I ett land där portionerna oftast är blygsamma var det här en glad överraskning för en hungrig burgerdude. Burgaren var genomstekt fast ändå saftig, men osten försvann tyvärr i smaken av barbecuesås och kryddor. Den goda burgaren till trots drogs helhetsintrycket (och i sin tur även betyget) ned av brödet. Det var för stort, och eftersom det både var både lite hårt och segt tog det därför alldeles för stor plats.

Det här är således inte en burgare som är värd att vallfärda till, men om du är i Osaka och sugen på en burgare ska du absolut bege dig till Kuma Kafe och testa själv.

In English

Kuma Kafe is located in Osakako, Osaka. The owner and chef is a super sympathetic australian man named Paul, and despite offering a wide selection of western food the burgers take the main stage here. The portions are generous, the burgers are juicy and tasty, but the bun is too big and too chewy. A fluffier bun would raise the rating, but it’s still well worth a visit if you’re in Osaka.

Adress

4-4-15 Chikko, Minato-ku, Osaka Japan

Mer information

Topplistor

Sociala medier