Bleecker kommer till Stockholm Burger Fest 2020

Bleecker återvänder till Stockholm Burger Fest

06 mars 2020
Bleecker kommer till Stockholm Burger Fest 2020

Nu kan vi presentera vår andra internationella gäst på Stockholm Burger Fest 2020! Festivalfavoriterna Bleecker från London återvänder för tredje året i rad med sin prisbelönta cheeseburgare. Efter två helt slutsålda festivaler med tusentals sålda burgare kommer de nu att fylla kylbilen till brädden så att ännu fler personer får uppleva deras fantastiska storverk!

Bleecker serverar sin magiska Cheeseburger som görs på rejält hängmörat nötkött, krämig American Cheese, krispig lök och Bleeckers klassiska burgarsås – serverat i deras sesamtoppade burgarbröd. Resultatet är förtrollande gott, och vi är superstolta över att ha dem som gäster även i år!

Bleecker har fyra restauranger i London och vi rankar dem som en av världens absolut bästa burgarrestauranger. Och precis som förra året så kör vi hit alla deras ingredienser i en kylbil – inget fryst här inte!

Nästa vecka avslöjar vi vår tredje internationella gäst, och vi hoppas att ni är lika taggade som vi inför årets festival. ???

Stockholm Burger Fest 2020 anordnas den 29-31 maj på Smålandstorget i centrala Stockholm. Festivalen anordnas av Burgerdudes och Barrels Burgers & Beer och firar 5-årsjubileum i år med tre internationella gäster (George Motz, Bleecker och en till) och fyra unika burgare på menyn.

I samarbete med Korvbrödsbagarn, Jarritos Nordic, PepsiGingerJoeVi som älskar svenskt köttMenigo och Väddö Gårdsmejeri.

Topplistor

Sociala medier