Burgerdudes.se presenterar The Burgerdude

Månadens burgare på Barrels under juni 2017

31 maj 2017
Burgerdudes.se presenterar The Burgerdude

Vi på Burgerdudes.se har ätit burgare över hela världen, och vår första signaturburgare har fått massor av inspiration från våra resor.

The Burgerdude innehåller avokado, majonnäs, ett knaprigt baconhack, inlagd röd chili samt cheddar- och emmentalerost. Avokadon i kombination med majonnäsen ger en ljuvlig krämighet (populärt på burgare i Japan), som följs upp av ett knaprigt baconhack blandat med inlagd röd chili som livar upp smaklökarna. Under detta ligger det saftiga köttet med två ostskivor (cheddar och emmentaler). Vi tycker att denna kombination av smaker är helt magisk!

Till detta har vi även tagit fram ett tillbehör; pommes frites med rosmarinsalt. Denna kryddning är populär bland de bästa burgarhaken i England, och är något som vi har saknat på svenska restauranger!

The Burgerdude hade premiär på Stockholm Burger Fest 2017, där den snabbt blev en favorit bland alla tusentals besökare. Nu säljs den på Barrels Burgers & Beers båda restauranger under hela juni 2017, tillsammans med våra rosmarin-pommes.

Vi ser verkligen fram emot att höra vad ni tycker om den! Berätta gärna på Instagram med hashtaggen #TheBurgerdude.

Barrels två restauranger ligger på Stora Nygatan 20 i Gamla Stan och på Smålandsgatan 20 i centrala Stockholm.

Topplistor

Sociala medier