Burgerdudes testar Xbox One-burgaren i Hong Kong

Burgare + Spel = Sant

17 april 2015
Burgerdudes testar Xbox One-burgaren i Hong Kong

Under mars 2015 designade Hong Kong-filialen av burgarkedjan Triple O’s om sina restauranger i Xbox One-tema. Eftersom vi i Burgerdudes var ute på vår recensionsresa till Hong Kong och Japan under den tiden var vi bara tvungna att besöka dem.

Den utsmyckade Triple O’s-restaurangen vid färjeterminalen i Wan Chai var fylld med Xbox One-reklam. Golvet, väggarna, kassan och till och med borden hade täckts med Microsofts logotyp, och överallt hängde reklam för deras aktuella och kommande spel.

Hela lokalen var täckt från golv till tak med Xbox One-logotypen
Vi beställde deras cheeseburgare, som serverades i ett Xbox One-omslagspapper på en Xbox One-bricka av personalen som hade på sig såväl Xbox One-tröja och en Xbox One-keps. Det var med andra ord väldigt mycket Xbox One för pengarna.

Dessvärre är Triple O’s en helt vanlig snabbmatskedja, med ursprung i Kanada. Och trots den roliga gimmicken att placera saltgurkan i omslagspapprets ovandel smakade den inget vidare. Den var sladdrig och rätt smaklös, och smakade mest som en snabbmatsburgare gör.

Så här såg burgaren ut ett par tuggor in.
Eftersom kampanjen bara pågick under mars 2015 går det inte längre att beställa en Xbox One-burgare hos Triple O’s i Hong Kong, och vi ångrar såklart inte besöket. Burgerdudes gillar alltid att testa något nytt, oavsett resultatet. Nästa gång hoppas vi bara på att burgaren lever upp till hajpen.

Topplistor

Sociala medier