George Motz kommer till Stockholm Burger Fest 2020

USA:s ledande burgarexpert till Sverige

28 februari 2020
George Motz kommer till Stockholm Burger Fest 2020

Nu är det tre månader kvar till Stockholm Burger Fest 2020, och vi kan äntligen presentera vår första gäst! ??

George Motz är en Emmy-prisbelönt regissör, författare och tv-presentatör från Brooklyn, New York. Han är USA:s ledande burgarexpert och hamburgerhistoriker på ”The Burger Show” på First We Feast. Just nu är han på en världsturné för att marknadsföra sin bok ”Hamburger America” och såklart även servera sin världskända Fried Onion Burger. I maj gör han sitt första framträdande för den svenska allmänheten på Stockholm Burger Fest 2020.

George Motz Fried Onion Burger är en nötköttsburgare som smashats med en rejäl mängd tunt skivad lök, med american cheese och pickles. Den serveras i ett fluffigt potato burger bun. Smaken och texturen är helt otrolig, och du får bara inte missa denna historiska burgare!

Nästa vecka avslöjar vi nästa internationella gäst, och vi hoppas att ni är lika taggade som vi inför årets festival. ???

Stockholm Burger Fest 2020 anordnas den 29-31 maj på Smålandstorget i centrala Stockholm. Festivalen anordnas av Burgerdudes och Barrels Burgers & Beer och firar 5-årsjubileum i år.

I samarbete med Korvbrödsbagarn, Jarritos Nordic, PepsiGingerJoeScan, Menigo och Väddö Gårdsmejeri.

Topplistor

Sociala medier