Månadens burgare [Februari 2016]

Vi har hela listan!

01 februari 2016
Månadens burgare [Februari 2016]

Snåla januari är till ända, och nu har vi tagit klivet in i årets andra månad. Skönt, va? Vi firar såklart detta med en burgare, och inte vilken burgare som helst. Denna månad bjuder några av våra favoritrestauranger på riktigt spännande månadens burgare, och vi ser fram emot att testa dem alla.

Vi är såklart allra mest glada över att Flippin’ Burgers har återinfört sin berömda Five-Oh, som är en cheeseburgare med en donut istället för bröd. Makalöst gott!

Månadens burgare för februari 2016:

  • Flippin’ Burgers (5/5) – Stockholm: Five-Oh – En cheeseburgare med bacon- och jalapeñoströssel – med en glaserad donut som bröd (115 kronor).
  • Barrels Burgers & Beer (4/5) – Stockholm: Chili Cheese Burger – Rojo-majonnäs, inlagda jalapenos, två skivor cheddarost och två skivor edamerost.
  • Vigårda (2/5) – Stockholm, Göteborg och Malmö: American Dream av Andreas Wijk – Kött, bacon, cheddarost, jordnötssmör, picklad grön tomat (105 kronor).

Om du känner till någon mer gourmetburgarrestaurang som serverar en månadsburgare är det bara att kontakta oss, så fyller vi på listan.

Topplistor

Sociala medier