Månadens burgare [September 2015]

Vi listar alla kampanjburgare!

01 september 2015
Månadens burgare [September 2015]

Är sommaren redan över? Vi hade i alla fall tur med vädret i augusti, och när det blir lite kallare passar det ju bra med en värmande burgare. Man får tänka positivt.

Här kommer i alla fall månadens burgare för september. Det kommer nog flera under dagarna, så håll koll på detta upplägg då vi uppdaterar det så fort vi får mer information.

Månadens burgare för september 2015:

  • Flippin’ Burgers (5/5) – Stockholm: Juicy L – Enkel 150-gramsburgare med barbecuesås på utsidan av köttet och en kärna av ost och stoutbräserade kantareller på insidan (begränsat antal per kväll).
  • Barrels Burgers & Beer (4/5) – Stockholm: Baconaise Crisps Burger – rökig baconmajonnäs, lättsaltade chips och stekt lök.
  • Hearts (4/5) – Stockholm: ’Nduja burger – italiensk ’ndujakorv, talleggioost och rostad lök (189 kronor). Obs! Endast fram till 2015-09-06.
  • Vigårda (3/5) – Stockholm och Malmö – Sarahs ”Finest” – Lammburgare med getost, sydfranska grönsaker, oliver och basilika (95 kronor).

Om du känner till någon mer gourmetburgarrestaurang som serverar en månadsburgare är det bara att kontakta oss, så fyller vi på listan.

Topplistor

Sociala medier