Stockholm Burger Fest 2016

Stockholm får en egen burgarfestival den 28 maj 2016!

12 april 2016
Stockholm Burger Fest 2016

Stockholms första burgarfestival anordnas på internationella burgardagen!

Lördagen den 28 maj 2016, mellan 18.00 och 21.00, är det dags för Stockholm Burger Fest 2016 (#08burgerfest) på Hornstulls Marknad. Under tre timmar får besökarna testa burgare från sex av Sveriges bästa foodtrucks och rösta fram sin favorit som vinnare.

Vi har rest världen över i jakt på den perfekta burgaren, och hela 70 av våra 160+ recensioner på Burgerdudes.se är av burgare i Stockholm. Nu vill vi ge något tillbaka till vår fantastiska huvudstad, och därför samlar vi sex av landets främsta foodtrucks så att stockholmarna kan hjälpa oss att avgöra vem som är bäst av de bästa”, säger Toby Lee på Burgerdudes.se.

Festivalen anordnas av Burgerdudes.se – Sveriges största burgarsajt – i samarbete med Hornstulls Marknad, Yelp och Foodora som kommer att vara med och anordna roliga evenemang för deltagare i alla åldrar under festivalens gång. Det kostar inget att delta i evenemanget, och burgarna säljs till låga priser. Det kommer även att finnas vegetariska alternativ. Den bästa burgaren kommer att röstas fram av både publiken och en expertjury.

De sex tävlande truckarna är:

”Utöver Stockholmsfavoriterna Sliders by Flippin’ Burgers, Gnarly Burger och Funky Chicken Food Truck har vi även Nya Carnegiebryggeriets foodtruck som börjar rulla på gatorna i vår. Vi har dessutom Västeråsfavoriten Ribhaus och Burgarbussen som kommer ända från Falun. Det är en otroligt spännande mix som vi är säkra på att stockholmarna kommer att älska”, fortsätter Toby Lee.

Pressmaterial och information om Stockholm Burger Fest 2016 publiceras löpande på www.stockholmburgerfest.se och på Facebook-evenemanget.

Om Burgerdudes.se

Burgerdudes.se är Sveriges största hamburgarsajt, och drivs av fem burgarälskare från Stockholm som reser världen över i jakt på den perfekta hamburgaren. Sajten uppdateras kontinuerligt med nya recensioner, och innehåller för närvarande 160+ recensioner från 16 länder över hela världen. Burgerdudes når cirka 15 000 följare dagligen via sociala medier.

Kontaktinformation:

För ytterligare information, material eller förfrågningar om Stockholm Burger Fest eller Burgerdudes.se, kontakta:

Toby Lee
0707-48 42 42
toby@burgerdudes.se

Topplistor

Sociala medier