Stockholm Burger Fest 2023: Burgerdudes x Barrels

Vi återvänder med en helt ny spännande festivalburgare

06 maj 2023
Stockholm Burger Fest 2023: Burgerdudes x Barrels

Årets festivalburgare från Burgerdudes x Barrels är helt orimligt god, med svenskt kött, bacon, cheddar, pickles, lök och Burgerdudes nya magnifika burgarsås med en sötma och värme som du bara måste uppleva. Och allt detta omslutet av ett färskbakat specialbröd från det fantastiska Uppsala-bageriet La Fabbrica! Fira in sommaren i juni med vår fenomenala hamburgare som har premiär på Stockholm Burger Fest 2023!

Stockholm Burger Fest 2023 blir en tredagarsfestival som anordnas den 2-4 juni utanför Barrels City (Smålandsgatan 22) i centrala Stockholm, med burgare från Burger & Beyond (London), Goldies (Berlin) och Burgerdudes X Barrels (Stockholm). Sveriges första och största hamburgerfestival anordnas av Burgerdudes och Barrels Burgers & Beer. Årets huvudsponsorer är Pilsner Urquell, bageriet La Fabbrica, fritz-kola och Ginger Joe.

Inträdet är kostnadsfritt, men vi har även släppt ett begränsat antal VIP-biljetter för dig som vill komma in före alla andra och njuta av alla burgarna på en gång.

Topplistor

Sociala medier