Stockholm Burger Fest 2023: Omnipollo® Burger Beer

En unik burgaröl från Omnipollo

11 maj 2023
Stockholm Burger Fest 2023: Omnipollo® Burger Beer

Alltså, kolla! Det världsberömda mikrobryggeriet Omnipollo brygger just nu en unik öl till årets festival! Omnipollo® Burger Beer kommer endast att säljas på Stockholm Burger Fest 2023!

Så här beskriver Omnipollos grundare Henok Fentie årets festivalöl: ”Omnipollo® Burger Beer är en hazy IPA på 6,1 % bryggd med 100 % noga utvald Citrahumle som vi tycker passar perfekt till hamburgare”. Visst låter det som en dröm?

Se till att inte missa detta, för det är en superlimiterad batch som ingen öl- eller burgarälskare vill vara utan. Vi ses första helgen i juni!

Stockholm Burger Fest 2023 blir en tredagarsfestival som anordnas den 2-4 juni utanför Barrels City (Smålandsgatan 22) i centrala Stockholm, med burgare från Burger & Beyond (London), Goldies (Berlin) och Burgerdudes X Barrels (Stockholm). Sveriges första och största hamburgerfestival anordnas av Burgerdudes och Barrels Burgers & Beer. Årets huvudsponsorer är Pilsner Urquell, bageriet La Fabbrica, fritz-kola och Ginger Joe.

Inträdet är kostnadsfritt, men vi har även släppt ett begränsat antal VIP-biljetter för dig som vill komma in före alla andra och njuta av alla burgarna på en gång.

Topplistor

Sociala medier