Stockholm Burger Fest 2024: Årets festivalöl

Säg hej till Apex Nova Pale Ale

28 maj 2024
Stockholm Burger Fest 2024: Årets festivalöl

Apex Brewing Company brygger årets festivalöl på Stockholm Burger Fest 2024!

Apex Nova Pale Ale (5,0%) med Citra och Nelson Sauvin har bryggts i en superlimiterad batch med ett begränsat antal fat. Finns bara på Stockholm Burger Fest 2024!

Det här är en härligt fruktig pale ale med toner av fläder och krusbär (givetvis med Apex tydliga humlemarkering trots att den är lite lättare) som för tankarna till soliga sommardagar och Sveriges bästa burgarfestival.

Apex Brewing Company är ett hyllat mikrobryggeri som låter humlen stå i centrum, med fruktiga, fräsch och intensivt humlearomatisk öl.

Stockholm Burger Fest 2024 blir en tredagarsfestival som anordnas den 6-8 juni (torsdag-lördag) utanför Barrels City (Smålandsgatan 22) i centrala Stockholm. Sveriges första och största hamburgerfestival anordnas av Burgerdudes och Barrels Burgers & Beer. Årets huvudsponsor är Heinz. Deltagande gäster är Hundred Burgers [Spanien], Goldies [Tyskland] och Barrels & Burgerdudes [Sverige]. Och så har vi såklart krispigt nyfriterade pommes frites från McCain med grymma dipsåser från Heinz!

Youtube-video

Topplistor

Sociala medier