Stockholm Burger Fest 2024: Burgaren från Barrels & Burgerdudes

Nytt möter klassiskt

04 maj 2024
Stockholm Burger Fest 2024: Burgaren från Barrels & Burgerdudes

På Stockholm Burger Fest 2024 bjuder Barrels och Burgerdudes in till fest med en somrigt fräsch burgare med massor av smak! Vår burgare innehåller prisbelönt hängmörat kött, burgarcheddar, hackad lök, pickles, picklad chili och en sensationell burgardressing med Heinz [Seriously] Good Mayonnaise, insvept i barrels nybakade burgarbröd. Nytt möter klassiskt för en helt fenomenal festivalburgare!

Stockholm Burger Fest 2024 blir en tredagarsfestival som anordnas den 6-8 juni (torsdag-lördag) utanför Barrels City (Smålandsgatan 22) i centrala Stockholm. Sveriges första och största hamburgerfestival anordnas av Burgerdudes och Barrels Burgers & Beer. Årets huvudsponsor är Heinz. Deltagande gäster är Hundred Burgers [Spanien], Goldies [Tyskland] och Barrels & Burgerdudes [Sverige]. Och så har vi såklart krispigt nyfriterade pommes frites från McCain med grymma dipsåser från Heinz!

Inträdet är kostnadsfritt, men vi kommer även att släppa ett begränsat antal VIP-biljetter för dig som vill komma in före alla andra och njuta av alla burgarna på en gång. Mer information kommer strax!

Topplistor

Sociala medier