Stockholm Burger Fest 2024: Burgaren från Goldies

En sann smaksensation

02 maj 2024
Stockholm Burger Fest 2024: Burgaren från Goldies

Goldies smashar Tysklands bästa burgare, och serverar ”The Best Bad Food in Town” i både Berlin och Frankfurt. Efter förra årets succé på Stockholm Burger Fest gör de en storstilad comeback och återvänder till Sverige med sin senaste burgare! Deras 7th Street Burger innehåller löksmashat kött, american cheese, pickles, stekt hackad lök och en specialsås med Heinz [Seriously] Good Mayonnaise, serverad i en härlig potato roll. Det här är en sann smaksensation som du bara inte får missa!

Stockholm Burger Fest 2024 blir en tredagarsfestival som anordnas den 6-8 juni (torsdag-lördag) utanför Barrels City (Smålandsgatan 22) i centrala Stockholm. Sveriges första och största hamburgerfestival anordnas av Burgerdudes och Barrels Burgers & Beer. Årets huvudsponsor är Heinz. Deltagande gäster är Hundred Burgers [Spanien], Goldies [Tyskland] och Barrels & Burgerdudes [Sverige]. Och så har vi såklart krispigt nyfriterade pommes frites från McCain med grymma dipsåser från Heinz!

Inträdet är kostnadsfritt, men vi kommer även att släppa ett begränsat antal VIP-biljetter för dig som vill komma in före alla andra och njuta av alla burgarna på en gång. Mer information kommer strax!

Youtube-video

Topplistor

Sociala medier