Stockholm Burger Fest 2024: Burgaren från Hundred Burgers

En av världens bästa burgare

07 maj 2024
Stockholm Burger Fest 2024: Burgaren från Hundred Burgers

Hundred Burgers serverar en av världens bästa burgare just nu, och nu är det upp till bevis på Stockholm Burger Fest 2024. De kommer att flyga upp alla sina ingredienser – inklusive deras himmelska hängmörade Rubia Gallega-kött och makalösa milk buns – hela vägen från Spanien för att servera sin prisbelönta Smashed Singular. Den innehåller hängmörat kött, american cheese, karamelliserad lök, camembert crème och bbq-sås, och är så god att klockorna stannar. Det här är första gången Hundred Burgers lämnar Spanien, och om du älskar hamburgare så får du bara inte missa deras premiärbesök i Sverige!

Stockholm Burger Fest 2024 blir en tredagarsfestival som anordnas den 6-8 juni (torsdag-lördag) utanför Barrels City (Smålandsgatan 22) i centrala Stockholm. Sveriges första och största hamburgerfestival anordnas av Burgerdudes och Barrels Burgers & Beer. Årets huvudsponsor är Heinz. Deltagande gäster är Hundred Burgers [Spanien], Goldies [Tyskland] och Barrels & Burgerdudes [Sverige]. Och så har vi såklart krispigt nyfriterade pommes frites från McCain med grymma dipsåser från Heinz!

Inträdet är kostnadsfritt, men vi kommer även att släppa ett begränsat antal VIP-biljetter för dig som vill komma in före alla andra och njuta av alla burgarna på en gång. Mer information kommer strax!

Topplistor

Sociala medier