Stockholm Burger Fest 2024: Köp VIP-biljett

Skippa köerna

08 maj 2024
Stockholm Burger Fest 2024: Köp VIP-biljett

Köp en VIP-biljett till Stockholm Burger Fest 2024 och njut av hela festivalmenyn – en hel timme före alla andra. Skippa folkmassorna och få hela måltiden serverad på en gång (i stället för att köa till varje burgare).

Succén “Mitt på dagen-VIP” är tillbaka (15-17), för dig som vill uppleva festivalkänslan under ordinarie öppettider och ändå få alla burgare serverat på ett bräde!

I priset ingår alla de tre unika festivalburgarna från Hundred Burgers, Goldies och Burgerdudes X Barrels, samt pommes frites och en läsk.

Stockholm Burger Fest 2024 blir en tredagarsfestival som anordnas den 6-8 juni (torsdag-lördag) utanför Barrels City (Smålandsgatan 22) i centrala Stockholm. Sveriges första och största hamburgerfestival anordnas av Burgerdudes och Barrels Burgers & Beer. Årets huvudsponsor är Heinz. Deltagande gäster är Hundred Burgers [Spanien], Goldies [Tyskland] och Barrels & Burgerdudes [Sverige]. Och så har vi såklart krispigt nyfriterade pommes frites från McCain med grymma dipsåser från Heinz!

Du kan köpa VIP-biljetterna här.

Youtube-video

Topplistor

Sociala medier