The Bro Dude Burger blev en succé

Vilken succé

18 maj 2022
The Bro Dude Burger blev en succé

Under februari 2022 tog vi på Burgerdudes fram The Bro Dude Burger åt Brödernas, som såldes på alla deras restauranger. 10 kronor av varje såld hamburgare gick till välgörenhet, och vi valde att skänka pengarna till Svensk Dysmeliförning.

Under februari såldes hela 17 175 burgare, you guys! I dagarna överlämnade vi en JÄTTESTOR check på 171 750 kronor till Svensk Dysmeliförenings sekreterare Erik Wernström.

Vi är otroligt stolta över att ha kunnat bidra till deras arbete för att ge bättre vård- och livssituation för barn, ungdomar och vuxna med dysmeli. Dysmeli är en medfödd skada som innebär att en del av armen, handen, benet eller foten saknas eller ser annorlunda ut. Vi har familjemedlemmar med dysmeli, och det är en fråga som ligger nära våra hjärtan.

Tack till alla er som åt vår grymma burgare (som innehöll friterade pickles, brynt smör-majonnäs, ekologisk burgarcheddar från Väddö Gårdsmejeri och picklad silverlök), och tack till Brödernas som gjort detta möjligt. Vilken succé det blev!

Topplistor

Sociala medier