Våra septemberburgare för Bastard Burgers

Tre fantastiska kampanjburgare från Burgerdudes

01 september 2018
Våra septemberburgare för Bastard Burgers

Som vi har nämnt tidigare så har vi tagit över menyn hos Bastard Burgers under augusti och september 2018. Augusti är nu förbi, så här kommer de tre burgarna som serveras under september!

Pigzilla av Linus Josephson.

Pigzilla är tillbaka, starkare, argare och mer dekadent än någonsin. Den svinigt goda burgaren från Burgerdudes-Linus innehåller ljuvlig baconsylt, lättkrossade potatischips, krämig majonnäs och jalapeños. Tillsammans bildar det en perfekt harmoni av sälta, sötma och hetta. Grisigt god helt enkelt!

Skogen av Marcus Sjöström.

Skogen är den perfekta höstburgaren, som har inspirerats av klassiska söndagsmiddagar med sina djupa och murriga smaktoner. Den friterade persiljan och de rårörda lingonen samspelar med svampen, löken och tryffelmajonnäsen för att skapa en matupplevelse som vi tror att alla kommer att bli nyfikna på och vilja testa. Den är dessutom 100 % vegansk, så att alla kan njuta av den!

Toby’s Triple Threat av Toby Lee.

Toby’s Triple Threat innehåller tre tillfredsställande trevligheter. TTT är en ost- och baconburgare med en härligt dekadent och örtig ankfettsmajonnäs med bacon som smakar helt ljuvligt. De intensiva smakerna lättas dessutom upp av picklesen och den fräscha salladen för en balanserad smakupplevelse. Gör dig redo för trippeltrubbel!

Topplistor

Sociala medier