BonBon Deli

Kladdigt och gott

1 3 5
Skriven av
Uppdaterad 30 december 2016
BonBon Deli

BonBon Deli har stängt sin verksamhet.

BonBon Deli är en enklare avyngling från restaurangen BonBon som öppnande sina dörrar i början av 2013. Till skillnad från restaurangen satsar delin på enklare amerikanskinspirerade måltider som matiga mackor, sallader och burgare.

De har snabbt fått ett gott rykte för sina burgare och man förstår direkt varför när man får den serverad. Den är tilltalande för ögat samtidigt som den har en rejäl storlek. Burgaren består av en stor köttpuck som serveras tillsammans med rikliga mängder BBQ-majonnäs, cheddarost, bacon och sallad. Allt detta hålls ihop av ett lätt rostad bröd.

Burgaren var bra men det fanns tyvärr ett par missar som drar ner betyget en aning. Köttet var relativt saftigt trots att det var aningen för hårt genomstekt, vilket tyvärr resulterade i att den rosa kärnan nästan var obefintlig. Tomaten och salladen var lite för kall för sitt eget bästa.

Den stora mängden BBQ-majonnäs tog även över för mycket, trots att den var god. Det är även värt att påpeka att de inte har pommes frites eftersom att de saknar en fritös.

Med detta sagt har BonBon Deli en riktigt bra burgare som är värt ett besök om man är riktigt hungrig och är beredd på att bli kladdig.

In English

Please note that BonBon Deli has closed for good — The BonBon Deli’s burgers have a great reputation, and we understand why as they are beautifully big and made from high quality ingredients. Despite some flaws regarding the juiciness of the patty, the cold lettuce and the unfortunate absence of a deep-fryer, we still recommend a visit if you are really hungry.

Adress

Rådmansgatan 23, Stockholm Sweden

Mer information

Uppdateringar

Uppdatering december 2016:
BonBon Deli har stängt ner sin verksamhet.

Topplistor

Sociala medier