Great Burger

Bättre kan ni, Västerås

1 1 5
Skriven av
Uppdaterad 29 oktober 2022
Great Burger

Great Burger har stängt sin verksamhet.

Great Burger ligger i Erikslund Shoppingcentrum utanför Västerås stadskärna. En meny med läsk och pommes frites kostar under hundralappen, och vi beställde en ost- och baconburgare. Men låt er inte luras av bilderna i entrén och på väggarna för burgaren som serveras ser inte alls likadan ut.

Köttet var till exempel under all kritik, och bestod av en genomstekt och tråkig köttpuck som tidigare varit fryst. Den saknade visserligen inte smak, men själva smaken var tyvärr inte särskilt god. Tillbehören var desto bättre; med rumstempererad och fräsch sallad samt färska men något för tjockt skurna grönsaker. Osten var god och smakrik, men det kändes som att baconet hade stekts i förväg och sedan värmts på i efterhand. Barbecuesåsen var i alla fall söt och god, och var tillsammans med rödlöken det enda riktigt positiva med burgaren.

Durumbrödet av Frisco-typ var tyvärr alldeles för tungt, och de handskurna pommes fritesen såg tyvärr bättre ut än de smakade. Vi förväntar oss alltid nyfriterade pommes frites, men det vi fick var både nyfriterat krämiga och goda pommes frites blandat med kall och torr potatis.

Det är sorgligt att Great Burger sägs servera den bästa burgaren i området, för Erikslund förtjänar bättre än det här!

In English

Great Burger in the Erikslund shopping mall in the Swedish town Västerås serve a burger that’s far from great. The patty is overcooked and has been frozen, and the bun is tasteless and far too heavy. The only good things were the BBQ sauce, the cheese and the crispy red onion, which is a real disappointment seeing as none of these are essential components.

Adress

Krankroksgatan 17, Västerås Sweden

Mer information

Uppdateringar

Uppdatering oktober 2022:
Great Burger har stängt ner sin verksamhet.

Topplistor

Sociala medier