500 recensioner på Burgerdudes

Världens största webbplats om burgare

15 oktober 2021
500 recensioner på Burgerdudes

Vi är inte så lite stolta idag, för i och med vår recension av Shalle’s Burger så nådde vi 500 recensioner på Burgerdudes. Och då är vi faktiskt ganska blygsamma, för vi har faktiskt 63 uppdaterade recensioner som har fått helt nya texter genom åren. Inte illa för lite knappt sju års burgarätande, eller hur?

Det känns otroligt kul att nå denna milstolpe, men tro inte att vi drar ned på tempot bara på grund av detta. För om några veckor släpper vi vår uppdaterade lista med Sveriges 100 bästa burgare 2022, som vi har kämpat stenhårt med de senaste veckorna, och sedan väntar fler milstolpar och en massa andra roliga saker. Jag menar, burgarfestivaler anordnar inte sig själva.

Jag vill tacka alla er läsare som har följt oss genom åren, och alla restauranger, foodtrucks och matvagnar som fortsätter att driva burgarkulturen framåt! Mot 1000!

Tusen tack för att du läser det vi skriver!

/Redaktionen på Burgerdudes – Toby, Linus, Marcus, Selin, John och Stefan!

Förresten, om du har tips på ett fantastiskt ställe som vi har missat eller har några synpunkter kan du höra av dig till oss på FacebookInstagramTwitter eller via vår kontaktsida.

Topplistor

Sociala medier