Ät gratis burgare på internationella burgardagen!

Den ultimata guiden till torsdagens aktiviteter!

27 maj 2015
Ät gratis burgare på internationella burgardagen!

Den 28 maj är det äntligen dags för internationella burgardagen. För oss på Burgerdudes är visserligen alla dagar burgardagar, men det finns ju såklart flera sätt att fira det på runt om i Sverige eftersom en handfull restauranger har gått ut med specialerbjudanden.

  • Tommi’s Burger Joint (vars restaurang i London vi redan recenserat – 3/5) öppnar sin första svenska restaurang i Malmö på självaste torsdagen. De går hårt ut med att bjuda alla besökare på en gratis hamburgare, med läsk och pommes frites. Målet är att bräcka rekordet på 1200 gratisburgare som de nådde i Köpenhamn förra året, så pallra er ner till Slottsgatan 33 utanför Casino Cosmopol i god tid. De öppnar klockan 11.00.
  • Barrels Burgers & Beer (4/5) i Stockholm lämnar 10 procent rabatt på all mat och all alkoholfri dryck under hela dagen. De öppnar 17.00 och ligger på Stora Nygatan 20 i Gamla Stan.
  • Prime Burger Company (3/5), som har tre restauranger i Stockholm, bjuder på en sideorder (de har bland annat pommes frites, lökringar och sallad) när du beställer en burgare efter klockan 15.00. De finns på Birger Jarlsgatan 101 (Tekniska högskolan), Folkungagatan 122 (Medborgarplatsen) och Holländargatan 8 (Hötorget).
  • Hearts (4/5) ger rabatt på 10 % om du säger ”KEEP IT FRIENDLY” under besöket, och serverar dessutom två specialburgare i en vecka med start på internationella burgardagen. De heter Humburgare (med hummer och jalapeño-mac & cheese) och Burgersaurus Rex (två köttpuckar med pepperjackost, Coca Cola-karamelliserad lök och en honungsdijonsås.). De ligger precis vid Arlanda Express vid Stockholms centralstation, på Vasaplan 4.
  • Angry Diner (4/5) bjuder på extra stora sideorders under dagen.
  • Stockyard (4/5) på Storgatan 51 i Göteborg bjuder också på en valfri sideorder när du beställer en burgare.
  • CGs Streetfood på Sunnanängsvägen i Danderyd ger rabatt på 10 % under dagen.
  • Surf Shack på Västergatan 9a/Mäster Johansgatan 3 i Malmö ger 10 % rabatt på egenkomponerade burgare.
  • Pixel K.a.f.e. på Östra Förstadsgatan 16 i Malmö ger också 10 % rabatt på alla burgare.
  • Lily’s Burger (3/5) i Stockholm (på Hornsbergsgatan 47 vid Stadshagen och Södermannagatan 27 vid Nytorget på Södermalm) ger 10 procent rabatt på hela menyn.

Vi listar alla vi har snappat upp hittills, men om vi har missat någon är det bara att kontakta oss här, via Facebook, via Twitter, eller via Instagram så uppdaterar vi listan.

Vi hoppas att ni firar dagen med stil!

Topplistor

Sociala medier