Brisket & Friends kommer till Stockholm Burger Fest 2019

Njut av en Chopped Brisket Bun från de prisbelönta BBQ-mästarna!

15 mars 2019
Brisket & Friends kommer till Stockholm Burger Fest 2019

Om 10 veckor är det äntligen dags för Stockholm Burger Fest 2019! Vi kan stolt berätta att BBQ-mästarna Brisket & Friends kommer till årets burgarfestival! De vann bland annat Gulddraken förra året och öppnade nyss sitt andra smokehouse i Stockholm. Vi älskar deras sanslöst goda barbecuerätter och är verkligen jätteglada över att presentera dem som våra gäster.

Brisket & Friends har tagit fram en härlig ”Chopped Brisket Bun” till Stockholm Burger Fest 2019. Den innehåller hackad brisket, en aioli med rökt vitlök och en syrligt het redslaw, allt serverat i ett nybakat burgarbröd. Helt makalöst god, och en skön twist på vad en burgare kan vara.

Brisket & Friends har två restauranger i Stockholm – en på Upplandsgatan 7 i City och en på Upplagsvägen 18 i Årsta. Denna månad kan du även äta deras kampanjburgare hos Barrels Burgers & Beer. Den är också supermumsig, och bör inte missas.

Och nästa vecka är det dags för vår nästa gäst! Peppen!

Håll koll på www.stockholmburgerfest.se och vårt Facebook-evenemang för den senaste informationen!


Stockholm Burger Fest 2019 anordnas den 24-26 maj på Smålandstorget av Burgerdudes.se och Barrels Burgers & Beer, och sponsras av Jarritos Nordic.
I samarbete med: Jarritos NordicGinger JoeMenigo, Spaten, Goose IslandVäddö GårdsmejeriScanMcCainfritz-kolaTrivecNets och Pembroke.

Topplistor

Sociala medier