Burgerdudes fyller 5 år!

5 fyllda år med burgare!

08 november 2019
Burgerdudes fyller 5 år!

Tänk att det har gått ett halvt decennium redan! Vi öppnade Burgerdudes.se den 8 november 2014 (efter en rejäl lunch på Flippin’ Burgers) i jakten på världens bästa burgare. Hittills har vi publicerat 394 burgarrecensioner från fler än 50 olika länder, och det kommer såklart nya varje vecka! Vi har även börjat göra återbesök på några eftertraktade restauranger, vilket har resulterat i uppdaterade utlåtanden. Det blir mer sådant under det kommande året!

Dagen till ära publicerar vi idag även vår lista över de 50 bästa burgarna i världen! Det har varit ett riktigt mastodontprojekt att sammanställa listan, med många timmars diskussioner om vilka ställen som ska platsa. Håller du med oss? In och kolla!

2019 har gått från klarhet till klarhet. Årets Stockholm Burger Fest i maj blev en tredagarsfestival med 14000 besökare. Vi och Barrels bjöd hit Bleecker från London, Gasoline Grill från Köpenhamn och Gulddrakenvinnarna Brisket & Friends från Stockholm. Sedan stod vi för burgaren på Stockholm Beer Fest, agerade domare i två svenska mästerskap och tog fram en sanslöst smakrik burgare med hängmörat kött åt The Border: Burgers vs. Burritos. Och denna månad har Pigzilla rest sig igen och härjar fritt i Bastard Burgers 25 restauranger! Idag släpper vi dessutom avsnitt 16 av Burgerdudes Podcast.

Tusen tack för att du läser det vi skriver! Nu ska vi fira vår födelsedag med en riktigt god burgare!

/Redaktionen på Burgerdudes.se – Toby, Linus, Marcus, John och Stefan!

Förresten, om du har tips på ett fantastiskt ställe som vi har missat eller har några synpunkter kan du höra av dig till oss på FacebookInstagramTwitter, Patreon eller via vår kontaktsida.

Topplistor

Sociala medier