Burgerdudes fyller 8 år!

Det mest intensiva året hittills för världens största burgarsajt

08 november 2022
Burgerdudes fyller 8 år!

Idag fyller Burgerdudes åtta år! Det är faktiskt helt fantastiskt.

Vi nådde ju milstolpen 600 unika recensioner förra veckan med vår recension av Sibyllas Smash Star Burger, men faktum är att de senaste 12 månaderna har varit de mest intensiva i sajtens historia.

Det senaste året har vi publicerat 144 recensioner i vårt ständigt växande recensionsarkiv, varav 102 är helt nya restauranger och 42 är uppdaterade texter. Totalt sett så har vi fler än 100 uppdaterade recensioner, och nybesök är såklart en viktig del av vårt arbete.

Vi har dessutom släppt 30 filmer på vår YouTube-kanal, med fler än 200 000 visningar hittills. Det har varit ett fantastiskt år, men vi är långt ifrån klara. Just nu jobbar vi nämligen för fullt med vår lista Sveriges 100 bästa burgare 2023. Konkurrensen är stenhård i år, och omröstningarna går vilt till på redaktionen. Håll utkik efter listan den 9 januari 2023 här på sajten eller på sverigesbastaburgare.se!

Nu måste vi återgå till att reda ut topplaceringarna i listan, men vi firar såklart med en burgare. Hoppas att du gör det du med.

Tack för att du hänger med på resan, och om du har några tips på ställen vi måste besöka så får du såklart gärna höra av dig till oss!

/Toby, Linus, Marcus, Selin och Stefan

Topplistor

Sociala medier