Burgerdudes fyller fyra år!

Många burgare blir det!

08 november 2018
Burgerdudes fyller fyra år!

Den 8 november 2014 startade vi Burgerdudes.se och började vår resa för att hitta världens bästa burgare. Under de senaste fyra åren har vi hunnit publicera 328 burgarrecensioner från fler än 50 olika länder, och det kommer såklart nya varje vecka!

2018 har tveklöst varit vårt roligaste och mest händelserika år. Under Stockholm Burger Fest i maj bjöd vi och Barrels hit Bleecker och Eat Lagom från London – två av världens bästa burgarrestauranger. Sedan utvecklade vi ett helt burgarkoncept åt 8ft Burger samt tog över Bastard Burgers meny med inte mindre än sex olika burgare under två månader.

Alla våra patroner på Patreon.com/Burgerdudes blev såklart bjudna på en massa event i samband med dessa samarbeten. Tack vare våra patroner har vi även startat Burgerdudes Podcast, och det fjärde avsnittet släpps idag. Där pratar vi om de senaste fyra åren, och lite om våra planer för 2019! För det ser ut att bli vårt största år någonsin! Du kan lyssna på avsnittet här nedan!

Tusen tack för att du läser det vi skriver! Nu ska vi fira vår födelsedag med en riktigt god burgare!

/Redaktionen på Burgerdudes.se – Toby, Linus, Marcus, John och Stefan!

Förresten, om du har tips på ett fantastiskt ställe som vi har missat eller har några synpunkter kan du höra av dig till oss på FacebookInstagramTwitter, Patreon eller via vår kontaktsida.

Topplistor

Sociala medier