Circle K serverar hamburgare från KÄK

Finns på 295 platser i hela Sverige

14 februari 2018
Circle K serverar hamburgare från KÄK

Vi har haft ett par nyheter de senaste månaderna som har handlat om aktörer som vill sprida sina burgare över hela Sverige (och ibland till och med världen). I större städer finns numera ofta kvalitativa alternativ, men Sveriges burgarkarta har fortfarande många områden kvar att täcka.

Gänget bakom KÄK började försöka växa på det traditionella sättet med nya restauranger på nya adresser, men det har varit en skakig resa sen starten 2013, och idag fokuserar de på sina restauranger i Stockholm och Örebro. Vägen framåt stavas nu istället Circle K. Genom ett samarbete initierat av KÄK ska deras ”Håll käften-burgare” serveras på Circle K:s samtliga 295 fullservicestationer över hela Sverige, med start den 15 februari i år.

Circle K:s Håll käften-burgare består av en 140 gram sous vide-tillagad köttpuck, bacon, burgarcheddar, skivad gul lök samt KÄK-dressing serverat i ett briochebröd. Burgare plus dryck kommer att kosta 99 kronor. Om sous vide-tillagade mackburgare är ett recept på framgång eller inte återstår att se, men vi applåderar alla entreprenörer som vill höja nivån för alla burgarälskare, och inte bara för de som råkar bo centralt.

För mer information, läs pressmeddelandet här.

Topplistor

Sociala medier