Stockholm Burger Fest 2023: Goldies

Tysklands bästa burgare kommer till Stockholm

09 maj 2023
Stockholm Burger Fest 2023: Goldies

Goldies i Berlin serverar Tysklands bästa burgare, och vi lever för deras slogan ”Best bad food in town”. Debuten på Stockholm Burger Fest 2023 blir första gången de tar klivet utanför Berlin, och med sig har de sin klassiska cheeseburgare – kött, ost, hemlagade pickles, hackad silverlök, senap och ketchup i ett omvälvande mjukt potatisbröd. Snart packar de kylbilen full med kött, pickles och resten av sina ingredienser och kör upp till Stockholm för att smasha loss i dagarna tre. Vi ses i början av juni!

Stockholm Burger Fest 2023 blir en tredagarsfestival som anordnas den 2-4 juni utanför Barrels City (Smålandsgatan 22) i centrala Stockholm, med burgare från Burger & Beyond (London), Goldies (Berlin) och Burgerdudes X Barrels (Stockholm). Sveriges första och största hamburgerfestival anordnas av Burgerdudes och Barrels Burgers & Beer. Årets huvudsponsorer är Pilsner Urquell, bageriet La Fabbrica, fritz-kola och Ginger Joe.

Inträdet är kostnadsfritt, men vi har även släppt ett begränsat antal VIP-biljetter för dig som vill komma in före alla andra och njuta av alla burgarna på en gång.

Topplistor

Sociala medier