Sveriges 100 Bästa Burgare 2022

DEN ULTIMATA TOPPLISTAN ÖVER SVERIGES BÄSTA BURGARHAK

08 november 2021
Sveriges 100 Bästa Burgare 2022

Idag är det vårt 7-årsjubileum här på Burgerdudes, och vi kan stolt presentera vår lista med Sveriges 100 bästa burgare 2022!

Vår nya topplista innehåller hela 31 nykomlingar, vilket är ett starkt tecken på att utvecklingen går framåt. Det är också anledningen till att många av burgarhaken från fjolårets lista har tappat ganska många placeringar. Det betyder inte nödvändigtvis att de har blivit avsevärt sämre – bara att det har tillkommit så många superbra ställen. Faktum är att majoriteten av ställena på listan har fått vårt högsta eller näst högsta betyg, och det är otroligt kul att se Sveriges burgarscen växa! Sverige är fortsättningsvis ett av de bästa burgarländerna i världen. Heja oss!

Det har hänt otroligt mycket här på Burgerdudes.se sedan förra årets lista. Vi har fått hundratals tips på nya ställen att besöka i vårt avlånga land, och det senaste året har vi recenserat fler än 100 hamburgerrestauranger för att hitta nya stjärnskott och se om befintliga ställen har blivit bättre eller sämre. Med 500+ recensioner i bagaget kan vi glatt konstatera att burgarsverige mår bättre än någonsin. Kvalitetsburgare finns numera överallt, och Stockholm har dessutom sett en stark burgarboom i förorten Kista (eller Cheesta som vi har börjat kalla det för).

Hör gärna av dig om du undrar något eller anser att något ställe saknas i vårt stora recensionsarkiv (eller om du inte alls håller med oss alls)!

In English

Today is our 7th birthday here at Burgerdudes, and it’s finally time to update our annual list of  Sweden’s 100 Best Burgers.

This past year we’ve rated over 100 restaurants in our continuous search for the world’s best burger. Totally, we’ve reviewed over 300 Swedish burger restaurants (500+ globally), and it’s been amazingly fun to compile our favourites! Thanks for joining us in our journey!

Check out the entire list here and let us know what you think!

Topplistor

Sociala medier