Youtube: Stockholm Burger Fest 2023

Sjätte upplagan av Stockholm Burger Fest!

11 juni 2023
Youtube: Stockholm Burger Fest 2023

Förra helgen njöt hela Stockholm av hamburgare i världsklass, när vi anordnade Stockholm Burger Fest för sjätte gången! Den 2-4 juni serverade vi fler än 10 000 hamburgare till våra hungriga gäster på Smålandstorget i centrala Stockholm!

Årets internationella gäster var återvändande favoriten Burger & Beyond från London (världens näst bästa burgarrestaurang) och Goldies från Berlin (Tysklands bästa burgare). I burgaren från Burgerdudes X Barrels debuterade dessutom vår nya somrigt spicy chilimajonnäs med gochujang. Vilken dundersuccé det blev!

Burgerdudes och Barrels Burgers & Beer har anordnat festivalen tillsammans sedan 2017, och det här var festivalens sjätte år! Vi är väldigt tacksamma för alla roliga samtal vi fick ha med alla besökare, och det var så roligt att så många burgarälskare återvände till vår festival i år med. Vi har såklart redan börjat planera för Stockholm Burger Fest 2024, så se till att prenumerera på kanalen för mer information!

Och än en gång, tack till alla besökare som gjorde denna långhelg till en oförglömlig upplevelse.
Vi vill rikta ett stort tack till huvudsponsorerna av Stockholm Burger Fest 2023: Pilsner Urquell, fritz-kola, La Fabbrica och Ginger Joe. Tack även till Väddö Gårdsmejeri, McCain, Menigo, Scan Sverige, Omnipollo och Pembroke.

Kolla även in våra videos där vi besöker gästernas restauranger i England och Tyskland:
🍔  Vårt reportage från Burger & Beyond i London
🍔  Vårt specialavsnitt om Goldies och burgarscenen i Berlin
🍔  Mer information om Barrels Burgers & Beer finns här

Producerat av Skärgårdsfilm
Film och klipp: Jakob Ahlefeldt
Ljudtekniker: Thomas von Bell

Youtube-video

Topplistor

Sociala medier