Bar and Burgers

Klart godkänt i Nynäshamn

1 3 5
Skriven av
Uppdaterad 21 oktober 2020
Bar and Burgers

Bar and Burgers öppnade sin första restaurang i Nynäshamn 2013. Vi besökte deras restaurang som låg på Erstagatan i Stockholm 2015, och inredningen var då lite industriell med blandade stolar, lastpallsbord och exponerade armeringsjärn i gluggarna mellan bar- och restaurangdelarna. Restaurangen på Erstagatan har dock stängt, och de finns numera enbart i Nynäshamn.

Barbecueburgaren vi beställde bestod av en cheeseburgare på 180 gram med extra ost och en stor mängd barbecuesås. Och allt var gott, med smakrikt kött, färsk sallad och ett bra bröd. Däremot hade Bar and Burgers tjänat på att lägga mer energi på detaljerna, då stekytan var väldigt blandad över en och samma burgare och brödet gärna kunde ha fått lite stekyta på insidan för att få en chans att stå emot den stora mängden sås.

Vi blev även positivt överraskade av pommes fritesen, som trots att de köpts in frysta faktiskt var välfriterade med god kryddning. Ölsortimentet var dessutom riktigt bra, och det märks att personalen har ett stort ölintresse baserat på de välgrundade råden som gavs.

In English

Bar and Burgers are located in Nynäshamn. They serve flavoursome burgers and a great selection of beer, but we are a bit concerned with the certain details, such as the unevenly fried patties and the slightly soggy bread. Despite being of the frozen variety, the fries are properly deep-fried and seasoned.

Adress

Nynäsvägen 26, Nynäshamn, Stockholm Sweden

Mer information

Topplistor

Sociala medier