Bleecker kommer till Stockholm Burger Fest 2019

Londonfavoriterna återvänder till Sverige

29 mars 2019
Bleecker kommer till Stockholm Burger Fest 2019

Stockholm Burger Fest 2019 är mindre än två månader bort, och vi kan äntligen berätta att Londonfavoriten Bleecker (5/5) återvänder till årets festival! De var ju på plats i fjol med sina prisbelönta burgare som slog Stockholm med häpnad. Köerna ringlade sig långa, så i år packar de kylbilen full så att ännu fler besökare ska få njuta av deras spartanska mästerverk!

Bleecker serverar än en gång sin magiska Cheeseburger med hängmörat nötkött, krämig American Cheese, krispig lök och Bleeckers klassiska burgarsås – serverat i deras sesamtoppade burgarbröd. Den är vidunderligt god, och deras popularitet i fjol gick inte att ta miste på! Vi är verkligen superglada över att ha dem som våra gäster igen.

Bleecker finns på tre platser i London och rankas som en av världens absolut bästa burgarrestauranger. Och precis som förra året så kör vi hit alla deras ingredienser i en kylbil – inget fryst kött här inte!

Stockholm Burger Fest 2019 anordnas den 24-26 maj på Smålandstorget av Burgerdudes.se och Barrels Burgers & Beer, och sponsras av Jarritos Nordic. Håll koll på www.stockholmburgerfest.se och vårt Facebook-evenemang för den senaste informationen!


Burgarna på Stockholm Burger Fest 2019 kommer från Bleecker (London), Gasoline Grill (Köpenhamn), Brisket & Friends (Stockholm) och Barrels X Burgerdudes (Stockholm). Missa inte årets burgarhändelse!

I samarbete med: Jarritos NordicGinger JoeMenigo, Spaten, Goose IslandVäddö GårdsmejeriScanMcCainfritz-kolaTrivecNets och Pembroke.

Topplistor

Sociala medier