Gasoline Grill kommer till Stockholm Burger Fest 2019

Kungen av Köpenhamn kommer till Sverige

22 mars 2019
Gasoline Grill kommer till Stockholm Burger Fest 2019

Bara 9 veckor kvar till Stockholm Burger Fest 2019, och vi är stolta över att presentera Gasoline Grill (5/5) som vår första internationella gäst. Gasoline Grill har tagit Danmark med storm de senaste åren, och deras burgare rankas som bland de bästa i världen av både Bloomberg och Burgerdudes.

Kungen av Köpenhamn kommer till årets Stockholm Burger Fest med sin Cheeseburger, som har ekologiskt kött, ekologisk ost, ekologiskt bröd samt ekologisk rödlök och pickles. Och så deras egen supergoda Gasoline-sås såklart! Vi åt den senast för bara några veckor sedan, och längtar redan till nästa tugga!

Gasoline Grill har fyra restauranger i Köpenhamn och är ett oumbärligt val nästa gång du är i Danmark. Vi är superstolta att ha dem som gäster på årets burgarfestival!

Och nästa vecka är det dags att presentera nästa gäst på festivalen! Tidigare presenterade burgare är ”Chopped Brisket Bun” av Brisket & friends och ”The Burgerdude: Festival Edition” av Barrels Burgers & Beer och Burgerdudes.

Håll koll på www.stockholmburgerfest.se och vårt Facebook-evenemang för den senaste informationen!


Stockholm Burger Fest 2019 anordnas den 24-26 maj på Smålandstorget av Burgerdudes.se och Barrels Burgers & Beer, och sponsras av Jarritos Nordic.
I samarbete med: Jarritos NordicGinger JoeMenigo, Spaten, Goose IslandVäddö GårdsmejeriScanMcCainfritz-kolaTrivecNets och Pembroke.

Topplistor

Sociala medier