Nyheter inom burgarvärlden [December 2018]

Vi har hela listan!

27 december 2018
Nyheter inom burgarvärlden [December 2018]

Det är bara några skälvande dagar kvar av året, och snart står 2019 för dörren. Det är såklart lite lugnt på nyhetsfronten, men det har sipprat in en del annonseringar. Och vi på Burgerdudes laddar ju såklart inför nästa år, som ser ut att bli superspännande!

Här kommer i alla fall nyheterna som släppts sedan vårt senaste inlägg förra månaden i ett samlingsinlägg. Här kan du läsa alla tidigare inlägg inom samma ämne.

  • Bastard Burgers (5/5) öppnade sina restauranger i Skellefteå och Örebro nu i december, och har i skrivande stund 12 restauranger i Sverige. De meddelade även att de kommer att öppna i Mölndal i januari 2020, och då kommer de att ha hela 20 restauranger i Sverige. De har hittills berättat att de ska öppna sju restauranger under 2019 i följande städer: Karlstad (våren 2019), Gränbystaden i Uppsala (tidigt 2019), Umeå (tidigt 2019), Kongahälla (mars 2019), Falun (våren 2019), Norrköping (vintern 2019), Södermalm i Stockholm (oktober 2019). Det ser ut att bli ett spännande år för Bastard Burgers, som dessutom kommer att erbjuda en helt vegansk meny med start i januari 2019.
  • Burger Bistron (4/5) har återuppstått! Efter att de stängde sin sista restaurang i början av året så har de nu öppnat upp i Kista Gallerias foodcourt! Vi ska se till att göra ett nytt besök för att se om de är lika bra nu som de var tidigare. Oavsett vilket så är vi väldigt glada över att de har hittat en ny lokal!
  • Käk (2/5) har numera två restauranger igen. Efter att ha stängt i Örebro under sommaren så öppnade de en restaurang i Sundsvall, på Torggatan 4.
  • Vigårda (2/5) skulle ha öppnat i Västerås nu under hösten, men har nyligen meddelat att det kommer att ske i februari 2019.

… Och här på Burgerdudes har vi skapat en topplista för Las Vegas! Inte illa!

Om du tycker att vi har missat någon viktig nyhet eller har något spännande att berätta så får du väldigt gärna höra av dig till oss!

Topplistor

Sociala medier