Stockholm Burger Fest 2023: VIP-biljetter

Skippa köerna!

02 maj 2023
Stockholm Burger Fest 2023: VIP-biljetter

Köp en VIP-biljett till Stockholm Burger Fest 2023 och njut av hela festivalmenyn – en hel timme före alla andra (kl. 15 på fredag och kl. 11 på lördag och söndag). Skippa folkmassorna och få hela måltiden serverad på en gång (i stället för att köa till varje burgare).

Nytt för i år är att vi lanserar en exklusiv ”Mitt på dagen-VIP” på lördag eftermiddag (15-17), för dig som vill uppleva festivalkänslan och ändå få alla burgare serverat på ett bräde!

I priset ingår alla de tre unika festivalburgarna från Burger & Beyond, Goldies och Burgerdudes x Barrels, samt pommes frites och en läsk.

Stockholm Burger Fest 2023 blir en tredagarsfestival som anordnas den 2-4 juni utanför Barrels City (Smålandsgatan 22) i centrala Stockholm, med burgare från Burger & Beyond (London), Goldies (Berlin) och Burgerdudes X Barrels (Stockholm). Sveriges första och största hamburgerfestival anordnas av Burgerdudes och Barrels Burgers & Beer. Årets huvudsponsorer är Pilsner Urquell, bageriet La Fabbrica, fritz-kola och Ginger Joe.

Topplistor

Sociala medier