Nyheter inom burgarvärlden [Januari 2018]

Nyöppningar! Stängningar! Burgarfestival!

25 januari 2018
Nyheter inom burgarvärlden [Januari 2018]

Vi har nyligen berättat att Bastard Burgers öppnar i Stockholm den 17 februari 2018, att Johan Jureskog snart lanserar en ny burgarkedja och att Bores tar över Franky’s gamla lokaler på Sveavägen. Men eftersom det har kommit så många andra nyheter den senaste tiden så samlar vi dem alla i ett eget inlägg.

  • Bastard Burgers (5/5) i Luleå, Uppsala, Piteå och Gävle expanderar som sagt till Stockholm (17/2) samt även till Boden (snart), Östersund (mars) och nu även Sundsvall (under våren). Det skulle inte förvåna oss om det tillkommer fler städer snart med tanke på deras otroliga expansion.
  • Shady Burgers i Sölvesborg öppnar snart sin andra restaurang i Lund runt månadsskiftet februari/mars.
  • Tugg Burgers i Göteborg, Borås och Lund öppnar snart sin fjärde restaurang i Malmö. Adressen blir Södra Vallgatan (Södertull).
  • Phil’s Burger (4/5) i Stockholm, Uppsala och Eskilstuna slog upp dörrarna på Götgatan i Stockholm denna vecka, och i vår öppnar de även i Mörby Centrum. Det blir deras nionde restaurang.
  • Burger Bistron (4/5) i Stockholm slår tyvärr igen sina portar i slutet av januari. Vi tackar för de 3,5 åren de hade öppet. Märsta kommer aldrig att bli sig likt igen.
  • Stockholm Burger Fest 2018 ser ut att bli något alldeles extra, och vi är taggade till tusen. Håll utkik på här på sajten efter mer information snart!

Om du tycker att vi har missat någon viktig nyhet så får du väldigt gärna höra av dig till oss!

Topplistor

Sociala medier