Nyheter inom burgarvärlden [Januari 2019]

Två nyöppningar idag!

25 januari 2019
Nyheter inom burgarvärlden [Januari 2019]

Första månaden av 2019 är snart över, och vi har faktiskt mötts av en hel del nyheter inom Sveriges burgarvärld. Så i vanlig ordning sammanfattar vi alla stora utannonseringar i ett eget inlägg.

Här kommer i alla fall nyheterna som släppts sedan vårt senaste inlägg förra månaden i ett samlingsinlägg. Här kan du läsa alla tidigare inlägg inom samma ämne.

  • Babas Burgers & Bites (4/5) finns ju i Nacka Forum och Högdalen Centrum. Nu har de precis öppnat sin tredje restaurang, denna gång i Heron City. Härligt med fler bra burgare i området!
  • Bastard Burgers (5/5) lanserade sin veganska meny igår, och öppnar sin trettonde restaurang idag (Gränbystaden i Uppsala). De har även gått ut med lite mer exakta tider för öppningarna i Umeå (15 februari) och Norrköping (slutet av mars). Övriga kommande städer som vi känner till sedan tidigare är Karlstad (våren 2019), Kongahälla (mars 2019), Falun (våren 2019), Södermalm i Stockholm (oktober 2019) och Mölndal utanför Göteborg (januari 2020). De finns som sagt redan i BodenGävleLuleåPiteåSkellefteåStockholm, Sundsvall, UppsalaÖrebro och Östersund.
  • Bores Gatukök (4/5) öppnar sin tredje restaurang, och tar härmed steget utanför Stockholm (där de har restauranger på Sveavägen och i Vallentuna. Nästa gatukök öppnar i Linköping – ett fint lyft för staden!
  • Brooklyn Burger (2/5) finns i Jönköping, Skövde och Huskvarna. Innan sommaren – förmodligen i maj – kommer deras restaurang i Huskvarna att flytta tvärs över gatan till Rosengallerian, där de får större lokaler och nästan dubbelt så många sittplatser som tidigare.
  • Krubb (4/5) har två restauranger i Stockholm och en i Ulricehamn. Och prick idag öppnar de sin tredje restaurang i Stockholm, nämligen i Hammarby Sjöstad i Luma-området. Detta gör dem till stadsdelens bästa burgarhak, i alla fall enligt oss.

Och här på Burgerdudes håller vi på att planera för Stockholm Burger Fest 2019 för fullt. Mer information kommer snart!

Om du tycker att vi har missat någon viktig nyhet eller har något spännande att berätta så får du väldigt gärna höra av dig till oss!

Topplistor

Sociala medier