Nyheter inom burgarvärlden [mars 2018]

Burgarkulturen frodas i Sverige

14 mars 2018
Nyheter inom burgarvärlden [mars 2018]

Vi har nyligen berättat att Barrels Burgers & Beer öppnar sin tredje restaurang snart, samt att Circle K serverar burgare signerade Käk. Men ibland hopar sig burgarnyheterna, och då samlar vi dem gärna i ett inlägg (senaste gången var i januari – kolla här för att se om du har koll på allt).

  • Bastard Burgers (5/5) i Luleå, Uppsala, Piteå, Gävle, Stockholm och Boden öppnar som sagt i Östersund (mars) och Sundsvall (maj). Nu har de även gått ut med nyheten av de ska öppna i Karlstad, närmare bestämt i Magasinet 2 i Karlstad hamn.
  • Burgarnatten är ett nytt evenemang i Malmö anordnat av bl.a. Allt om Burgare, som kommer att anordnas under internationella burgardagen den 28 maj. Besökare köper ett klippkort och får gå runt till olika hamburgerrestauranger och testa spännande skapelser. Hittills har över 400 biljetter sålts. Vi applåderar initiativet med fler burgarrelaterade events!
  • Flippin’ Burgers (5/5) har meddelat att de slutar med månadsburgare, och i stället ska fokusera på att förbättra sin meny med mer kärlek samt närproducerade och ekologiska råvaror. Först ut är ett nytillskott med bacon. Vi gråter över tanken att donutburgaren kanske inte återvänder.
  • Phil’s Burger (4/5) i Stockholm, Uppsala och Eskilstuna öppnar snart i Mörby Centrum. Nu berättar Stockholm Direkt att deras tionde restaurang öppnar i Fältöversten efter sommaren. Snacka om att ruta in Östermalm med omnejd.
  • Vår hamburgerfestival Stockholm Burger Fest är ju inne på sitt tredje år. Den 25-26 maj kommer ju att bli något extra, med två av världens bästa hamburgerrestauranger som vi har bjudit in från London. Snart meddelar vi vilka burgare som Bleecker (5/5) och Eat Lagom (5/5) kommer att servera! Missa inte Facebook-evenemanget för allt det senaste.

Om du tycker att vi har missat någon viktig nyhet så får du väldigt gärna höra av dig till oss!

Topplistor

Sociala medier