Nyheter inom burgarvärlden [April 2018]

Burgarnyheterna fortsätter att strömma in

29 april 2018
Nyheter inom burgarvärlden [April 2018]

Förra månaden berättade vi om Malmös nya burgarevenemang Burgarnatten, Bastard Burgers (5/5) och Phil’s Burger (4/5) nya restauranger. Läs vår månadsammanfattning från mars för att få mer detaljer.

  • Vi skrev om Burger Bike, det nya streetfoodkonceptet från Burgarbussen (4/5), förra året. Nu har de expanderat med en ny burgarcykel i Uppsala där de säljer sin välkända Dirt Burger. Följ dem på Facebook för att få den senaste informationen.
  • Babas Burgers & Bites (3/5) öppnar ytterligare en ny restaurang i gallerian Nacka Forum i Stockholm under juni.
  • Bastard Burgers (5/5) fortsätter sin expansion och öppnar nu sin andra restaurang i Uppsala. Närmare bestämt Gränby, och beräknas slå upp portarna kring julhandeln.
  • Poké Burger (3/5) i Alvik öppnar snart sin andra restaurang i Stockholm, denna gång på Norr Mälarstrand, kajplats 464. Datumet blir redan den 4 maj.
  • Stockholm Burger Fest 2018 närmar sig med stormsteg och det är mindre än en månad kvar. Den 25-26 maj kommer att bli något extra, med två av världens bästa hamburgerrestauranger som vi har bjudit in från London. Missa inte Facebook-evenemanget för allt det senaste.
  • Vi på Burgerdudes nådde en stor milstolpe den 20 april. Vi publicerade nämligen recension nummer 300 på webbsidan, och det blev Circle K (1/5) med sin ”Håll käften-burgare”.

Om du tycker att vi har missat någon viktig nyhet så får du väldigt gärna höra av dig till oss!

Topplistor

Sociala medier